• JAC gesloten op 10 december• Kringwinkel haalt herbruikbaar textiel op• Kerstmarkt met Dickensmusical• Parking Kleine Werft tijdelijk gesloten• Geen rommelmarkt op 8 december• AGB Sport zoekt monitoren en jobstudenten

JAC gesloten op 10 december
Het Jongerenadviescentrum, kortweg JAC, zal uitzonderlijk gesloten zijn op maandag 10 december.
 
meer info: JAC, 014 56 68 20, jac@geel.be
 
 
Kringwinkel haalt herbruikbaar textiel op
Viermaal per jaar krijg je een oranje textielzak in je brievenbus. Je kan hierin herbruikbaar textiel (kleding, huishoudtextiel en schoenen) steken. Kringwinkel Zuiderkempen komt de textielzak vervolgens ophalen. De eerstvolgende ophaling staat gepland op dinsdag 11 december.
 
Heb je andere goederen die je wenst af te danken? Breng ze naar de Kringwinkelcontainer op het containerpark, breng ze binnen in De Kringwinkel of bel naar 015 23 73 93 voor een gratis ophaling
 
meer info: www.dekringwinkelzuiderkempen.be
 
 
Kerstmarkt met Dickensmusical
Helemaal anders dan elders. Dat maakt de Geelse kerstmarkt uniek. Op zaterdag 8 december van 17u tot 22u en op zondag 9 december van 14u tot 19u kan je op de Markt genieten van een combinatie van zo’n honderd kraampjes en een muzikaal kerstspektakel. De meeste van deze kraampjes worden uitgebaat door Geelse verenigingen en goed-doel-initiatieven. Verkopers in Dickens'outfit bieden kerstcadeaus en lekkers aan.
 
Onder het thema ‘Dickens op z’n kop’ wordt dit jaar gekozen voor straattheater dat tussen en rond onze bruisende kerstmarkt zal plaatsvinden. Omdat we van afwisseling en uitdagingen houden dit jaar dus een heleboel leuke en originele acts in openlucht waarbij gezelligheid en zeker ook humor centraal staan. De ticketverkoop voor de voorstelling loopt als een trein. De kans is groot dat de shows uitverkocht gaan zijn, nog voor de start van de kerstmarkt op zaterdag.

meer info: Toerisme Geel, 014 56 63 80, toerisme@geel.be
 
 
Parking Kleine Werft tijdelijk gesloten
Omwille van de kerstmarkt is het verboden te parkeren op parking ‘Kleine Werft’ van woensdag 5 december 8u tot maandag 10 december 18u.
 
meer info: infocel technische dienst, 014 56 62 50, infocel.td@geel.be
 
 
Geen rommelmarkt op 8 december
Op 8 december is er uitzonderlijk geen rommelmarkt. Die voormiddag wordt de jaarlijkse kerstmarkt opgesteld. De groentenmarkt gaat wel door maar verhuist naar de parking voor het stadhuis. Daar zal de groentenmarkt vanaf 15 december ook blijven staan. De rommelmarkt gaat dan door op de kleine Werft en op de Markt.
 
meer info: dienst lokale economie, 014 56 60 90, economie@geel.be
 
AGB Sport zoekt monitoren en jobstudenten
AGB Sport Geel is op zoek naar kassiers, redders, onderhoudspersoneel en monitoren voor sportkampen.  De jobstudenten kunnen te werk gesteld worden voor maximum vijftig dagen gedurende het kalenderjaar 2013. De monitoren kunnen tewerkgesteld worden voor maximum 25 dagen gedurende het jaar 2013.
 
Als jobstudent kassa sta je in voor een klantvriendelijke ontvangst van de bezoekers. Als jobstudent redder sta je in voor de veiligheid van de gebruikers van de infrastructuur van het stedelijk zwembad en voor een optimale hygiënische toestand van de infrastructuur. Als jobstudenten onderhoud sta je in voor een optimale hygiënische toestand van de infrastructuur. Als monitor-lesgever sta je in voor het les geven aan en begeleiden van deelnemers van sportkampen. Een overzicht van de aanwervingsvoorwaarden en een sollicitatieformulier vind je terug op www.geel.be.
 
meer info: personeelsdienst, 014 56 61 30, personeelsdienst@geel.be